DELUX EURO profi d.o.o.

Firma "DELUX EURO Profi"d.o.o osnovana je sa sjedištem u Gradačcu, Sarajevska bb , poslovna jedinica 103 Kerep. Vlasnik firme je Osmanović Senahid.

U iznimno kratkom vremenu razvili smo ime i ugled firme te od tada redovito proširujemo asortiman kako bi omogućili što kvalitetniju i bolju ponudu našim kupcima. Posjedujemo trgovinu veleprodaje i maloprodaje, s objektima u Gradačcu, vršimo prodaju bijele tehnike svih proizvođača, proizvodnja pekarskih i slastičarskih proizvoda, izgradnja i prodaja stanova, restoran, vlastite hladnjače....

Svi marketi su modernizirani i svojom veličinom, asortimanom i lokacijom prilagođeni potrebama stanovništva. Naš osnovni moto je "zadovoljan i sretan kupac" te se trudimo svakim danom biti što bolji i bliži kupcima koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje.

Umreženost u kombinaciji s lokalnim know-howom, odlična saradnja između prodajnih jedninica i centralnih organizacijskih jedinica, omogućuje nam da uvijek budemo korak ispred konkurencije i po tome je firma Delux Europrofi d.o.o. posebna!